top of page
leo-rivas-25956-unsplash_edited.jpg

LIFE COACH

A coach szó szerinti fordításban edzőt jelent, az életviteli személyes fejlesztő kifejezés azonban számomra találóbban fejezi ki a jelentését.

Life coachként az a szerepem, hogy a találkozásunk ideje alatt teljes figyelmemmel Rád fókuszálva, a megfelelő kérdések feltevésével rávezesselek az életedben jelentkező elakadások számodra legjobb megoldási lehetőségeire. 

Az életünkben jelentkező kihívásokon, elakadásokon az „itt és most” - ban lehet változtatni, ha megvan az igény bennünk, és ezért tenni is szeretnénk. A benned lévő erősségek feltárására fókuszált kérdések segítségével haladunk együtt az úton, amíg ki nem kristályosodik a legjobb megoldási lehetőség. Még a  gyengeségeinkben is ott van a lehetőség, ami átfordítható minket segítő erővé, csupán más szemszögből érdemes ránézni.

MIBEN SEGÍTHET NEKED A LIFE COACHING?

Life coachként segíteni tudok minden olyan területen ami az életedben változásra, új irányok kijelölésére vár. Például párkapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat, baráti kapcsolatok, munkakapcsolat, életed bármely területén tervezett irányváltás. A benned lévő erőssegekre fókuszálva haladunk együtt a változásod útján.

MI TÖRTÉNIK A LIFE COACHING ALKALMÁVAL?

Az első találkozáskor megkérdezem miben szeretnél változást elérni, megkérlek kicsit bővebben mondjad el, fejtsd ki. Én kérdéseket teszek fel, melyekre az adott válaszaid vezetnek minket tovább. Így tudjuk közösen megtalálni a helyzetnek megfelelő legjobb megoldási lehetőségeket. Ebben a harmónikus, nyugodt környezet is segít. Első alkalomkor ez körülbelül másfél óra, a későbbiekben 1-1 óra.

A céljaid eléréséért a life coaching alkalmával folyamatosan kitűzünk feladatokat, melyek Téged segítenek az utadon. A következő találkozásokkor először rövid élménybeszámolót kérek az előző life coaching óta történtekről, tapasztalataidról, majd kérdések feltevésével folytatjuk a közös beszélgetést a kívánt változások eléréséhez.

Egyénenként változó a life coaching alkalmak száma. Ez függ az elakadás mélységétől, az elérendő céloktól, a megfelelő megoldási lehetőség megtalálásától.

Sok szeretettel várom a megkeresésed, örülök, hogy segíthetlek az utadon!

bottom of page