top of page
lotusz.jpg

MÁTRIX - MIX

Életünk nagy részét érzelmeink hatása alatt éljük. Ezek az érzelmek a kezdetektől, gyermekkorunktól kezdve a minket ért sokféle hatás

szűrőjén keresztül rögzültek bennünk. Ezek mély nyomot hagyhatnak, melyek okozhatják szerteágazó gondjainkat.

Már régóta kerestem a leghatékonyabb, leggyorsabb módszert. Sikerült megtalálnom a Mátrix-Mix rendszerében. Magamon is megtapasztaltam, milyen hatékonyan tud megszabadítani sokszínű gondjainkat okozó blokkoktól.

Sikerül az elengedés,
helyébe belső béke, egyensúly, nyugalom kerül. 

Talán sokan vagyunk úgy, hogy tudjuk milyen családi és egyéb minták miatt viselkedünk úgy ahogy, de véglegesen változtatni valahogy mégsem sikerül. Fejben tudjuk, de mégsem történik meg a várva várt, végleges változás. A Mátrix - Mix módszerével sikerülhet a pozitív irányú változás, amit magamon is, és sokaknál már megtapasztaltam.

MIBEN TUD SEGÍTENI A MÁTRIX - MIX ?

 

Minden területen, ami az életünkben kihívást, nehézséget jelent. Például minden kapcsolati nehézség, párkapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat, egyéb családi kapcsolati súrlódás, munkahelyen kialakult helyzet, stb. Az élet különféle területén jelentkező stressz, fokozott kihívás, vizsgahelyzet. Döntési helyzetben is segít tisztábban látni.

MÁTRIX - MIX MENETE:

Az első találkozáskor először körülbelül fél órát beszélgetünk. Megbeszéljük miben kéred a segítségem, min szeretnél javítani, változtatni.

Ezután maga a Mátrix - Mix időtartama körülbelül egy-másfél óra. Ez alatt nyugodt, ellazult állapotban a Mátrix- Mix módszerének az átadása történik. A Mátrix - Mix módszer lényege a rögzült negatív érzelmek, negatív élmények kitisztítása, átalakítása pozitív megéléssé, aminek következménye az egyre nagyobb béke, nyugalom. A harmónikus környezet hangulata is segíti az ellazulást, nyugalmi állapot elérését. A legtöbben ezt nagyon pozitív élményként élik meg, aminek hatásaként a stressz megszűnik, megnyugszanak, kiegyensúlyozottakká válnak. 
A kezelés végén megbeszéljük hogyan érzed magad, milyen pozitív változásokat éltél meg.

A második találkozáskor rövid beszélgetés történik és a Mátrix - Mix módszer folytatása, ami összesen egy-másfél óra. Van akiknél nagyon gyorsan történnek meg a változások, másoknál több időre, türelemre van szükség. Attól függően milyen jellegű és milyen mély a probléma gyökere.

Általában három alkalom szükséges a jelentősebb pozitív változás eléréséhez, de igény szerint addig folytathatod, amíg ez Neked jól esik, megnyugtat, feltölt és kiegyensúlyozottá tesz.

Sok szeretettel várom a jelentkezésed!

bottom of page